Det får inte sluta så här!

Av - Johan Videll -
Skövdepôjk som är allätare när det kommer till bollsport. Har utövat fotboll som ung, då vass mellan stolparna (i Div. 6). Numera "soffcoach" som följer de stora ligorna i Europa. Favoritlagen hittas i Allsvenskan och Premier League där Djurgår'n & Manchester United berör. 

Igår kväll nåddes jag av nyheten som ingen fotbollsintresserad människa kan ha undvikit vid det här laget: Zlatan Ibrahimovic har en allvarlig muskelskada. Den nyheten gjorde mig rent ut sagt ledsen och jag hoppas verkligen inte att hans fantastiska karriär är över.
 

Etiketter: johan videll

Zlatan har under våren varit hemma i Sverige och roat sig på ett sätt som Zlatan gör. Genom att köra en olaglig bil på huvudstadens finare gator skapade han rubriker som alltid retade någon, men han gjorde också reklam för Hammarby genom att såväl träna som att spela en intern träningsmatch med klubben han köpt in sig i som delägare.

Sedan några veckor tillbaka är han dock tillbaka på italiensk mark då klubbarna i Serie A börjat kalla tillbaka sina spelare för att det kanske kan bli spel även i Italien inom kort. Men allt är inte frid och fröjd för det, åtminstone inte sen gårdagens träning.

Svenska medier har med hjälp av italienska medier rapporterat att Zlatan drabbats av en allvarlig muskelskada och vill det sig illa är det en lång skadefrånvaro som väntar.

Senast Zlatan ådrog sig en allvarlig skada var för dryga tre år sedan. Då pratades det också om att karriären kunde vara över, men han kom tillbaka - stark och stabil. Det hoppas jag innerligt att han gör den här gången också.

Man vill ju inte att någon spelare tvingas avsluta sin karriär på grund av en skada, det är verkligen inte så man vill avsluta en lång och framgångsrik karriär.

Jag är ett Zlatan-fan och det är jag inte ensam om. Den här mannen har verkligen gjort avtryck runt om i världen och han en fantastisk fotbollsspelare som alltid är sevärd. Därför vill jag så gärna att han får avsluta sin karriär på ett värdigt sätt, det vill säga genom att själv bestämma när sista matchen är spelad - och med vilket lag.

Vill det sig illa har Zlatan inte den möjligheten längre, men det vet vi inte än så därför känns det på ett sätt dumt att spekulera, men det är som ni säkert förstår svårt att låta bli.

Det enda vi vet just nu är att Zlatan fortfarande är Zlatan och med det sagt känner jag mig hyggligt lugn trots omständigheterna. Om jag lärt känna den här gubben rätt så har jag en magkänsla för att det inte är över än, för det är verkligen inte så här det ska sluta.

Zlatan är stark, unik och fantastisk.
Han är värd ett finare avslut - snälla, låt honom få det.

/Johan Videll

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln