Att vara eller inte vara

Av fredagskrönikör - André Karring

William Shakespeare var det som uttalade de magiska orden i sin ”Hamlet” och idag är det jag som uttalar dem i min ”Sillyseason Grande Finale”-krönika.
 

 

Etiketter: fredagskrönikören

Många är det som sitter uppe till midnatt den sista januari varje år för att se vilka spelare som byter klubb i sista minuten. Det är allt från Skysport till Aftonbladet via Expressen en sväng. Själv satt jag på Twitter och fick all nödvändig information där. Kul med Sillyseason, men visst är det lite väl hypat? Dessutom har ju t.ex Allsvenskan sitt fönster öppet till sista mars, det betyder att den svenska sillyseason inte är över på väldigt länge ännu.
 
Men en av de största förlorarna var väl ändå Hull. Hur många spelare släppte de iväg egentligen? Kul och smart också av AIK att ta in Kristoffer Olsson. Kan visa sig bli en bra investering om han gör ett bra slutspel med Sverige. Och dessutom har man kvar ”Isak-miljonerna”. Spännande också att se om Göteborg får in en forward och om Djurgården lyckas signa Kim Källström. Mycket på gång de kommande månaderna alltså.

Jag lovade att ge er ett litet tips på hur jag tror Allsvenskan slutar 2017, så här kommer den:

Malmö FF
Djurgården
AIK
Göteborg
Elfsborg
Häcken
Norrköping
Örebro
Sirius
Östersund
Hammarby
Kalmar
Sundsvall
Halmstad
Jönköping Södra
AFC Eskilstuna

/André Karring
 

Senaste inläggen

Arkiv

Etikettmoln