vem tar sig till frankrike

av tisdagskrönikörerna - John Ahlström och Einar Edvardsson


I dagens videoblogg fokuserar vi på dubbelmötet mot Danmark. Vem kommer ta sig till Frankrike nästa sommar? Vi ger våra tankar från matchen i lördags och blickar givetvis framemot kvällens oerhört viktiga bortamatch mot Danmark. Vi tippar slutresultat och målskyttar.
 

Etiketter: tisdagskrönikören

Vi passar även på att gå igenom tre Hallby-fostrade spelare; Mattias Johansson, Peter Larsson och Martin Ulander.
Våra tankar och böner går dessa dagar till de drabbade och deras familjer i Paris. Det är svårt att förstå den ondska som människor bär på. Efter varje terrordåd sprids en rädsla i världen. Låt oss visa solidaritet och kärlek till våra medmänniskor och till Paris. #PrayForParis

www.dropbox.com/s/p7m3424r33ecxy6/IMG_8293.MOV?dl=0

/
Einar Edvardsson och John Ahlström
 

Senaste inläggen

Arkiv

Etikettmoln