Svårt att ogilla Silly Season i dessa tider

Av - Johan Videll -
Skövdepôjk som är allätare när det kommer till bollsport. Har utövat fotboll som ung, då vass mellan stolparna (i Div. 6). Numera "soffcoach" som följer de stora ligorna i Europa. Favoritlagen hittas i Allsvenskan och Premier League där Djurgår'n & Manchester United berör. 

Vi vet fortfarande inte när vardagen blir som vanligt igen. Som det ser ut just nu har vi inte en aning om när fotbollen är tillbaka så som vi vill ha den, men då är det tur att vi har Silly Season.
 

Etiketter: johan videll

Man får tycka vad man vill om detta med Silly Season, men själv anser jag att det är ganska underhållande.

Att Zlatan gick in som delägare i Hammarby slog ner som en bomb. Att samma Zlatan nu ser ut att vara en realistisk Bajen-värvning är också en bomb, men det är tack vare Silly Season man kan bevaka det här ämnet på ett sätt jag betraktar som underhållning.

Kvällstidningarna skriver om det regelbundet. Zlatans vara eller inte vara i Milan. Han har hunnit bli 38 år gammal och kontraktet med AC Milan sträcker sig till och med juni ut, därefter är han fri att göra vad han vill.

Blir det då spel i Allsvenskan? Och i så fall med Hammarby? Den frågan kan såklart bara Zlatan svara på, men ska vi tro SIlly Season verkar det fullt möjligt.

Milano-klubben är nämligen på jakt efter Zlatans ersättare då italienska medier under helgen rapporterat om att Zlatan ska vända hemåt igen.

Visst är det kul?

***

Andra rykten jag reagerar på...

...Man United nu ska vara villiga att sälja Paul Pogba. Fransmannens framtid i United har varit oviss länge och att ryktena runt honom snurrar vidare är fullt förståeligt.

Jag läste att United skulle vilja få sålt Pogba plus Jesse Lingard för att köpa in Jadon Sancho från Borussia Dortmund. Händer det? Tveksamt.

Men visst låter det kul?

***

Fler rykten om Pogba...

Häromdagen var det PSG som var sugna på hans tjänster. Då skrevs det om att Paris-laget ville släppa United-floppen Angel Di Maria ihop med Julian Draxler i en ren bytesaffär.

Inte heller så troligt, men återigen...

Visst låter det kul?

***

Sist men inte minst.

Zlatan kan snart vara tillbaka i Allsvenskan - med spel i Hammarby.

Visst låter det kul?

/Johan Videll

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln