Zlatan är Zlatan

Av - Johan Videll -
Skövdepôjk som är allätare när det kommer till bollsport. Har utövat fotboll som ung, då vass mellan stolparna (i Div. 6). Numera "soffcoach" som följer de stora ligorna i Europa. Favoritlagen hittas i Allsvenskan och Premier League där Djurgår'n & Manchester United berör. 

Att Zlatan är Zlatan vet vi. Vi vet också att det bara finns en Zlatan och så måste det få vara. Jag är ett Zlatan-fan och även om ingen i Malmö gillar honom längre så har min kärlek till "Ibra" inte försvunnit. Den har snarare växt då han visar sig vara unik gång, på gång, pång - vilket är fantastiskt!
 

Etiketter: johan videll

Zlatan köpte in sig som delägare i Hammarby. Det fick han ta mycket skit för, främst från folk som sympatiserar med Malmö FF. Att en MFF:are av Zlatans kaliber gick in som delägare i ett annat allsvenskt lag var såklart inte vad de drömde om, inte heller att han gick ut i media och sa att han ville vara med på resan att göra "Bajen" till skandinaviens bästa lag.

I Malmö var man nog insnöade på att han skulle återvända hem till Sverige och då ta någon lämplig roll runt klubben i deras hjärtan, men så blev det icke.

Istället gjorde Zlatan vad Zlatan gör bäst.
Han visade sig vara helt oberäknelig och han visade att han gör vad han vill, när han vill.

Antingen älskar man den här typen av människor, eller så hatar man dem. Som jag varit inne på tidigare så älskar jag dem och speciellt när den personen är Zlatan. Han är en fantastisk fotbollspelare och det kommer ingen kunna ta ifrån honom, oavsett vad man som MFF:are anser om hans relativt nya intresse i Hammarby.

När Zlatan nu senast dök upp på en Bajen-träning och dessutom deltog i träningen tog spekulationerna fart igen. Nu frågar man sig om han någon gång innan skorna läggs på hyllan kommer agera spelare i klubben han också äger. Den frågan kommer leva vidare ett tag och svaret lär vi inte få inom det närmsta, men visst vore det lite ballt om han kliver in på Stadion som grönvit och inte himmelsblå?

Det är precis så kaxig Zlatan är och känner jag min Zlatan rätt så finns chansen att det händer, även om jag innerst inne inte tror allt för mycket på det, men hoppas kan man ju alltid göra.

/Johan Videll

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln