Stockholms stad, alltid steget efter gällande idrottsytor 


Av - Rickard Johansson -

Mitt namn är Rickard Johansson och jag är en fotbollsnörd som har förmånen att jobba med fotboll som huvudtränare för IF Sylvias division 1-lag och inom IFK Norrköpings organisation.  

Dags för min allra första text här och det är ett nöje och privilegium att få delge läsarna ens egna tankar och åsikter. Vem är då personen bakom pennan (skärm är det år 2020)? 
 

Etiketter: rickard johansson

Mitt namn är Rickard Johansson och jag är en fotbollsnörd ut i fingerspetsarna som följer det mesta, både i den lokala fotbollen här i Östergötland och i Sverige men självklart också den internationella toppfotbollen där jag följer mina båda lag Chelsea och Sampdoria slaviskt.

Jag har även förmånen att få jobba med fotboll som huvudtränare för IF Sylvias division 1-lag och inom IFK Norrköpings organisation. Följer ni mina texter framöver så kommer ni kunna läsa om spelare och lag i division 1, ni kommer kunna läsa om Sylvia och IFK Norrköping och ni kommer kunna läsa om hur det är att vara fotbollstränare på denna nivå, precis under elitfotbollen.

Jag kommer säkert snöa in mig på något annat någon vecka hit eller dit, vem vill inte läsa mer om Eibars härliga press-spel, Sheffield Uniteds sköna överlappande mittbackar eller hur man kan utveckla sin scoutingverksamhet och hur man kan jobba med videoanalys,  bland mycket annat.

På återseende varje onsdag!

/Rickard Johansson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln