Hej då 2016 - Hej 2017

Av fredagskrönikör - André Karring

Jag har inte försvunnit, tog bara lite längre jullov än resterande gäng här på vilirare.
2017 är här, 2016 har varit och farit som vi ålänningar säger.
 

Etiketter: fredagskrönikören

Vilka förväntningar har jag på 2017 då? Sportsligt hoppas jag detta blir året när Djurgården blir bäst i Stockholm, när Finland lyckas vinna en kvalmatch och när Åland vinner guld på Öspelen. Mer om det senare. Jag håller också på med en ”viktresa” från munk till hunk. Om det lyckas bra så kommer det även dyka upp före och efterbilder här samt lite inspiration till alla er som kämpar med samma mål som jag.

Detta blir ett ganska kort inlägg, skall behandla alla silly-news i mitt nästa inlägg om en vecka, därför uteblir listan denna vecka. Men de betyder inte att man inte kan få hylla personer som bör hyllas. Jag fick en ny förebild idag, många av er kanske vet vem han är, för mig var han helt ny tills idag – Aron Anderson . Om du inte vet vem det är så rekomenderar jag att du googlar honom, herregud vilken jäkla kille. Sjukt imponerad och vilken förbild för alla oss andra.

Nu kör vi 2017, hoppas du blir minst lika bra som 2016.

/André Karring

Senaste inläggen

Arkiv

Etikettmoln