Bredda åsiktsfloran!

Av Helgkrönikör - Bosse Petersson

Jag är stolt och glad över att vi på denna sida kunnat levererat dagliga krönikor sedan september 2014.  Våra duktiga krönikörer har, helt utan ersättning, skrivit texter med starka åsikter och personliga reflektioner om  i första hand svensk fotboll. Efter varje säsong har vi sammanställt alla texter i en bok som vi tack vare välvilliga sponsorer kunnat  finansierat med överskott. Del av överskottet går direkt till våra två samarbetsprojekt i Moldavien respektive Zambia.
 
 

Etiketter: helgkrönikören

Jag gläds mycket över att du följer ViLirare  och hoppas verkligen  att du fortsätter med det under kommande år. Personligen ser jag verkligen fram emot 2017. Förutom att vi kommer fortsätta leverera läsvärda krönikor kommer ViLirare tillsammans med IFK Mariefred arrangera ett Fotbollskollo för 11-13 åringar. Vi ökar vårt engagemang i Södertälje International Football Cup, en  ungdomsturnering som mycket  tydligt arbetar med värdefrågor, Green Card, No Daving, Great Adult och Yes She Can, som till alla delar sammanfaller med våra egna. Planerna att genomföra en sommar-tour från norr till söder genom landet med ViLirare-laget  har avancerat och ser ut att äntligen bli av. Röda tråden i  våra aktiviteter är att i alla sammanhang sprida den goda kraften och efterleva  vår devis-VARA EN GOD FÖREBILD.
 
Så här i årets sista krönika vill jag också passa på att önska alla våra följare En God Jul och Ett Gott Nytt År 2017.

Min personliga önskan är att du som läser detta kommer fortsätta att följa oss och gärna bidra till att sprida ViLirares budskap till dina nära och kära.
Ett nytt år innebär också nya möjligheter på alla plan och jag hoppas att vi gemensamt kan avge ett löfte om att bidra  till att sprida  goda krafter. Helt enkelt att gå från ord till handling och att vi därmed i vår egen närmiljö medverkar till nytta både på fotbollsplanen och samhället i stort.
 
Vi inom ViLirare-organisationen kommer under 2017 fortsätta lägga stor energi  på att medverka till att sprida goda värderingar som kort kan sammanfattas i FAIR PLAY - RESPEKT FÖR VARANDRA - ÄLSKA VÅR SPORT.
Ta hand om varandra. Jag önskar er allt gott och tack för i 2016.

/Bosse Petersson

Senaste inläggen

Arkiv

Etikettmoln