Har Premier League blivit tråkig?

Av - Johan Videll -
Skövdepôjk som är allätare när det kommer till bollsport. Har utövat fotboll som ung, då vass mellan stolparna (i Div. 6). Numera "soffcoach" som följer de stora ligorna i Europa. Favoritlagen hittas i Allsvenskan och Premier League där Djurgår'n & Manchester United berör. 

Svaret på den frågan kommer variera beroende på vem som svarar. Är man Arsenal eller Manchester United-fan kommer man svara ja. Men håller man däremot på Sheffield United eller Leicester är svaret nej och likaså alla dem Liverpool-fans som finns där ute.
 

Etiketter: johan videll

Det Liverpool gör just nu är makalöst vackert. De radar upp segrarna på löpnade band och de spelar dessutom en atraktiv och sevärd fotboll. Lirare som Salah, Mané, Robertson och Alexander -Arnold står för vart och fläkt. Sen finns det grovjobbare som Henderson och en numera stabil målvakt i brassen Alisson.

Jürgen Klopp har ett bra lag till sitt förfogande och det här duktiga laget har en bra tränare. Det är med andra ord inte konstigt att Liverpool toppar Premier League, men det är faktiskt lite synd att de är så ruggigt överlägsna.

Jag är för en levande liga och just nu tycker jag inte att Premier League är det. Dels för att Liverpool är för bra, men också för att de forna topplagen är för dåliga. Chelsea, Arsenal och inte minst Manchester United håller inte samma klass som vi är vana vid och det gör att den engelska toppfotbollen är på väg att målas om en smula.

Det lär dröja innan lag som Arsenal och Man United är med och utamnar om en Premier League-titel igen, tyvärr. Personligen hade jag gärna sett fler utmanare än ingen, för just nu är det ifaktiskt inte ett enda lag i Premier League som håller Liverpool-klass och det gör, i mina ögon, att ligan inte har samma charm länge.

/ Johan Videll

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Midas » Humor är kul.:  ”Den hår babisen kommer bli guld”

  • Klas » Ny säsong för Umeå FC:  ”Tack för en bra artikeln från året som gått. Nu startar 2020 i uppförsbacke med ..”

  • Danne Fröberg » Scout - ett drömjobb?:  ”Intressant uppgift att kolla på anfallare tänkte jag eftersom vi är i underläge ..”

  • Bo L. Jepson » SKOTT KOMMER:  ”Henrik! Delar verkligen din åsikt! God Jul o GNÅ - Fyndigt Skottår! Vi ses i ViL..”

  • Andre Forslöf » Björklöven spänner musklerna:  ”Urban tror du har fel, Johan har helt rätt. 44 insläppta och inte 64 som du skri..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln