program och tider

DATUM: 30 juni - 5 juli 2024, Hammarens IP Mariefred
INCHECKNING: 30 juni
AVSLUTNING: 5 juli, med bl.a. Holmgren Cup och aktiviteter, samt med lättare förtäring.

Alla träningspass bedrivs av erfarna, profilstarka instruktörer som förbättrar och tränar allitfrån spelförståelse, teknik, mental träning och laganda. Vi kommer individanpassa alla grupper så att det passar oasvett vilken nivå du befinner dig på. 

Förutom 2-3 träningspass om dagen (praktik och teori) hinner vi självklart med en hel massa annat kul, som t ex karaoke, femkamp, grillkväll och mycket annat. 

På kollot finns tillgång till en Players Lounge där man hänger med sina kompisar, spelar pingis, utmana någon i ett parti Futsal eller bara hänga i sofforna. 

Veckan avslutas med Holmgren Cup och en ordentlig avslutningsceremoni, då f
amiljemedlemmar är varmt välkomna att delta. 

Under kolloveckan kommer vi inte tillåta att barnen väljer att åka hem för att sova, och komma tillbaka dagen efter. Det är en regel grundad på erfarenheten att det blir säkerhetsmässigt väldigt svårt att hantera, samt att det skapas stor oro i grupperna. Åker man hem är det lika med att man checkar ut. 

Vi vill också vara tydliga med att den som inte respekterar våra uttalade kollo-regler, kommer att tvingas avsluta kollot i förtid efter kontakt med målsman. Detta gäller både dag- och nattid.

TRÄNA - äta - tänka - vara

Innehållet under veckans kollo bygger på ViLirares unika koncept:
TRÄNA-ÄTA-TÄNKA-VARA.

Det är ett helhetstänk där vi förutom kvalitetsdriven träning, även lägger stort fokus vid aktiviteter och praktisk övning med inslag som handlar om goda värderingar inom idrotten. 

Frågor som behandlas är bland annat hur man är en bra lagkompis, motspelare, vinnare eller förlorare samt har ett respektfullt språkbruk. 
 

exempel på hur en dag kan se ut:

Förmiddagspass
08.00 – Väckning
08.30 – Frukost
09.00 – Samling för fotbollsträning
09.30 – 11.00 Fotbollsträning
12.00 – Lunch

 

Eftermiddagspass
14.00 - 15.30 Fotbollsträning
15.45 – Mellanmål
16.00 – 17.30 Fria aktiviteter
18.00 – Middag

 

Kvällspass
19.00 – Fritidsaktivitet
20.30 – Kvällsmål
22.00 – Släckt och sov gott 

 Ett stolt samarbete med IFK Mariefred

Med stöd av Strängnäs Kommun