mat och logi

MAT
I anmälningsavgiften ingår frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål. Självklart tar vi hänsyn till anmälda allergier och matpreferenser. 

För oss är maten en del i helheten och därför ser vi till att den är näringsriktig och anpassad efter idrottande ungdomar. Luncher och middagar planeras, tillreds och serveras av Johan Wrangel & Magnus Lundström med personal, från Gripsholms Golfrestaurang. Frukost och Luncher serveras på Hammarens IP och middagar på Gripsholms Golfrestaurang.

Veckans meny (med reservation för smärre ändringar)

Söndag 2 juli
Middag: Pastasallad med skinka och soltorkade tomater
Måndag 3 juli
Lunch: Korv stroganoff med ris
Middag: Spagetti med baconsås
Tisdag 4 juli
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Kycklingklubba med bbq-sås och rostad potatis
Onsdag 5 juli
Lunch: Sej med krispigt täcke, remouladsås och potatismos
Middag: Pytt i panna
Torsdag 6 juli
Lunch: Köttbullar med makaroner
Middag: Hamburgare med tillbehör
Fredag 7 juli
Lunch: Nudlar med marinerat fläskkött och soja (i portionsbox)


LOGI 
Alla deltagare kommer bo i sporthallen på Hammarens IP. Hallen är byggd 2014. 
Boendet är sk hårdförläggning, dvs deltagarna tar själva med sig madrass, täcke, kudde och sovkläder. 
OBS! Möjlighet att lämna kollot för att sova hemma, kommer inte att vara möjligt. Vi vet av erfarenhet att det blir osäkert och svårhanterligt för alla ledare, och skapar stor oro i gruppen. 

Ledare kommer självklart finnas i lokalerna under hela natten.

 Ett stolt samarbete med IFK Mariefred

Med hjälp av ICA Torghallen, Mariefred

Med stöd av Strängnäs Kommun