Zlatan är tillbaka!  

Av - Johan Videll -
Skövdepôjk som är allätare när det kommer till bollsport. Har utövat fotboll som ung, då vass mellan stolparna (i Div. 6). Numera "soffcoach" som följer de stora ligorna i Europa. Favoritlagen hittas i Allsvenskan och Premier League där Djurgår'n & Manchester United berör. 

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Serie A och får han vara hel så tror jag att hans tid i AC Milan kan bli en lyckosam sådan. Det är tydligt att detta är något Zlatan själv vill och med motivation och klass kommer man långt.
 

Etiketter: johan videll

Zlatan har hunnit bli 38 år gammal, men han känns väl inte gammal för det, eller gör han det? Frågar ni mig så tycker jag inte det. Jag är en Zlatan-fantast och jag hoppas att vi kommer få se mycket av lejonet i Milan innan han slutligen bestämmer sig för att lägga skorna på hyllan.

Comebacken skedde i helgen då han byttes in på San Siro i 0-0-matchen mot Sampdoria.
Med 55 minuter på klockan byttes Ibra in. Fem minuter senare hade han sin första målchans, men den bommades dessvärre.

Det kunde blivit en dunder och brak-comeback, men det blev bara en comeback. En efterlängtad sådan ska tilläggas.

Nu hoppas jag att vi får se mer av Zlatan inom kort och mycket talar för att vi får det. Milan spelar mot Cagliari på Sardegna Arena på lördag och då tror jag att Zlatan visar upp sig igen. Denna gång som målskytt också.

Milan har haft en tung säsong så här långt och är just nu inte bättre än tolva i Serie A. Det är en alldeles för dålig placering för ett lag som AC Milan, men förhoppningsvis kan Zlatan göra skillnad.

Gör han det, då kan Milan spela upp sig.

Med en motiverad och sugen Ibra i laget blir Milan ett bättre lag.
Kanske till och med ett lag för Europa-spel nästa säsong.

Jag håller tummarna för att Zlatan håller sig hel och jag håller tummarna för att han får avsluta en fin fotbollskarriär som spelare.

Det är han värd, den gode Ibra.

/Johan Videll

Kommentera gärna:

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln