God jul & gott nytt år

Nu tar vi jullov, och önskar våra läsare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt  År 2017.

Vi ser verkligen fram emot 2017. Förutom att vi kommer fortsätta leverera läsvärda krönikor kommer ViLirare tillsammans med IFK Mariefred arrangera ett Fotbollskollo för 11-13 åringar. Vi ökar vårt engagemang i Södertälje International Football Cup, en ungdomsturnering som mycket  tydligt arbetar med värdefrågor, Green Card, No Daving, Great Adult och Yes She Can, som till alla delar sammanfaller med våra egna.
Planerna att genomföra en sommar-tour från norr till söder genom landet med ViLirare-laget  har avancerat och ser ut att äntligen bli av. Röda tråden i  våra aktiviteter är att i alla sammanhang sprida den goda kraften och efterleva  vår devis-VARA EN GOD FÖREBILD.

Senaste inläggen

Arkiv

Etikettmoln