Fotbollen talar alla språk

av tisdagskrönikörerna - John Ahlström &  EINAR EDVINSSON

Det är ingen skillnad ifall man kastar ut en boll i de mer förnämare delarna av Stockholm eller den fattigaste byn i Moldavien. Barnen springer efter bollen. Leken gör att problemen försvinner för en stund. Förutsättningarna är annorlunda men fotbollens språk är detsamma överallt.

 

Tillsammans representerar vi två olika organisationer (en fotbollsklubb och en kyrka) som gör något tillsammans för att göra skillnad för fattiga barn i Moldavien. Fotbollen är metoden. En fantastisk metod. Sedan en tid tillbaka är även den låg/mellanstadieskola (Hisingstorpsskolan) som finns i vårt närområde delaktig i fotbollsprojektet. Ju fler som engagerar sig för den goda saken desto bättre.

Stötta oss på Facebook.se/fotbollsgemenskap

/John Ahlström & Einar Edvinsson

Etiketter: tisdagskrönikören

Senaste inläggen

Arkiv

Etikettmoln