om oss

Den tragiska händelsen 2014 i Helsingborg, med en supporters bortgång i samband med en allsvensk fotbollsmatch mellan Helsingborgs IF och Djurgårdens IF, blev startskottet för att starta ett initiativ som verkar för att skapa förebilder avseende Fair Play, Respekt för varandra och Älska sporten.

ViLirare grundades 2014 av Bosse Petersson, fd spelare, tränare och expertkommentator. Grunden är vårt unika ambassadörs-nätverk av nästan 400 ex-allsvenska spelare, ledare och domare. Alla vill ge tillbaka till fotbollen av sin erfarenhet och kompetens.

Vi verkar genom budskapsaktiviteter såsom inspirationsföredrag, Fotbollskollo, ViLirare-dagen, Limpar Camp och ViLirare-laget. 

Har du frågor eller vill boka oss, är du välkommen att kontakta på info@vilirare.se

Nedan ser du en kort presentation av oss.
 

loading...


 

Den tragiska händelsen 2014 i Helsingborg, med en supporters bortgång i samband med en allsvensk match, blev startskottet för att mobilisera ett initiativ som arbetar med värderingsfrågor utifrån att gå från ord till handling. ViLirare startades 2014 av Bosse Petersson, fd. spelare, tränare och numera expertkommentator på ViaSat. 

Grunden i verksamheten är vårt unika nätverk av över 350 exallsvenska spelare, ledare och domare som alla vill ge tillbaka av sin erfarenhet och kompetens till fotbollen. 
Läs mer om våra ambassadörer >

Vi verkar genom aktiviteter så som föreläsningar, workshops, eventdagar, inspirationsseminarium, dagliga krönikor, fotbollskollo för barn och ungdomar mm. för att därigenom verka för goda värderingsfrågor.
Läs mer om våra aktiviteter >

Har du frågor eller vill boka ett event, föreläsning etc, varmt välkommen att kontakta oss så syr vi ihop en bra lösning till er.
Kontakta oss > ​​​(info@vilirare.se)

Nedan ser du en kort presentation av oss - hör gärna av dig om du vill veta mer om vår verksamhet.